- magazin online specializat in domeniul echipamentelor, dispozitivelor si accesoriilor de ridicat, ancorat si stivuit DELTA, Olanda -Despe marca DELTA

Istoria marcii DELTA poate fi urmărita pana la infiintare, in anul 1960. Pornind de la un atelier de familie mic, într-un garaj, DELTA a evoluat într-un specialist în domeniul echipamentelor de ridicare și de ancorare.

Siguranță, calitate și profesionalism sunt cele trei cuvinte cheie pentru DELTA. Siguranța este una din principalele preocupări la nivel international, deoarece accidentele pot fi ușor întâlnite, iar siguranța poate fi garantată doar prin calitate, precum și profesionalism. Experienta marcii DELTA in domeniul echipamentelor de ridicare dobândita in timp, a ajutat-o să devină unul dintre brandurile cele mai profesionale în acest domeniu de activitate.Despre TOPLIFT

Prin parteneriatul cu DELTA, suntem capabili de a oferi produse de calitate si demne de încredere la un preț competitive. Cu o rețea de distributie extinsa, DELTA asigura livrari rapide si cel mai bun suport post-vanzare pentru clientii din întreaga lume, prin distribuitorii sai și prin compania noastra, în toatea România.De ce sa alegeti TOPLIFT

Deoarece cu TOPLIFT & DELTA puteți fi siguri ca obțineti cea mai bună valoare pentru banii platiti, fara compromiterea calitatii. Normele și standardele europene sunt respectate. Avem grija să menținem un nivel de stoc substanțial de mare, astfel incat putem garanta cele mai rapide termene de livrare.Devino distribuitor autorizat DELTA ! Trimite info la: contact@toplift.ro !

 Site-ul www.toplift.ro se adreseaza atat clientilor finali, persoane fizice si juridice, cat si magazinelor sau distribuitorilor interesati sa colaboreze cu noi.

Dorim sa va oferim mai mult decat simple produse, astfel incat vom incerca sa va ajutam cu sfaturi in alegerea produsului dorit, idei de aplicatii si totodata sa va oferim cea mai buna oferta de pe piata.

Pentru orice informatie necesara, va invitam sa ne contactati utilizand metoda de comunicare preferata:


- telefon : 0748.266.499 (Orange); 


- e-mail: contact@toplift.ro (informatii generale si contabilitate)

                 sales@toplift.ro (informatii produse, oferte si comenzi)


- Yahoo Messenger: toplift2015


- inregistrare pentru comenzi: http://www.toplift.ro/inregistrare


- de asemenea aveti si posibilitatea de abonare la NEWSLETTER www.toplift.roPentru cantitati mai mari preturile se pot negocia, iar transportul poate fi gratuit!

Suntem la dispozitia dvs. pentru orice informatii!

Echipa TopLift.Ro
Magazinul online www.toplift.ro este operat de:

EXPERT TOOLS S.R.L

RO23406548; J13/748/2008

RO76BTRL01401202H90843XX - BANCA TRANSILVANIA

RO30BACX0000000946871000 - UNICREDIT BANK

RO95TREZ2315069XXX014050 - TREZORERIA CONSTANTA

 Produsele noastre pot fi achizitionate si prin intermediul platformei SEAP ! www.e-licitatie.roVa asteptam si pe FACEBOOK: