INDUSTRIA DE DIVERTISMENT

Industria de divertisment include segmente variate, cum ar fi, teatru, studiouri de film, parcuri tematice, statii de evenimente și multe altele. Este o concepție gresita ca echipamentele de ridicare sunt utilizate numai in industrie.

Dispozitivele de ridicare sunt utilizate pe scara larga în spatele scenei, de exemplu pentru instrumentele aflate in mișcare, reglare lumini, sisteme de sunet sau pentru mutarea echipamentelor grele.

Tipul troliului depinde de situația la indemana, in unele cazuri sunt folosite palane electrice, dar adesea in situatii dificile,  sunt folosite si palane manuale.

DELTA ofera o linie de produse pentru industria de divertisment, palane de scena, printre altele. Echipamentele de ridicat sunt realizate din oțel de inalta rezistenta și este echipate cu cuplaje detasabile, care sunt mai convenabile și compacte. Optional, se pot echipa cu carcasa din aluminiu și capace rezistente la apa, precum si protectie la suprasarcina.

Produsele din gama DELTABLACK sunt realizate in special pentru industria de divertisment. Carcasa acestei linii de trolii este pe culoarea negra.

 


INDUSTRIA TRANSPORTURILOR

Transportul este integrat in mai multe lanturi de aprovizionare, care este esențial pentru companii și persoane fizice. In fiecare zi cantitati uriase de marfuri sunt transportate pe calea aerului, rutier, feroviar și maritim. Transportul rutier este considerat ca principalul actor in cadrul acestei industrii, iar cel mai important aspect este acela de a livra în conditii de siguranta mafurile, prin prevenirea caderii sau deteriorarii lor.

Adesea, curelele de fixare sunt utilizate pentru a asigura transferul, prin legarea lor ferm. O alta metoda comuna este utilizarea unui liant de sarcina cu clichet, acest lucru se face de obicei pentru echipamente grele, vehicule și containere.

DELTA ofera o gama larga de centuri de fixare in diferite dimensiuni, care sunt usor de utilizat. Ele sunt realizate in conformitate cu standardul EN12195-2 și sunt echipate cu un numar dublu de carlige J. Tipul ergonomic este disponibil la cerere.

DELTALOCK liantii de sarcina cu clichet sunt disponibile in gradul 80 și 100, care sunt testate in conformitate cu standardul EN1677.

 


INDUSTRIA CONSTRUCTIILOR&INGINERIE CIVILA

Santierele de constructii și lucrari publice sunt de multe ori se confrunta cu provocari uriase, in cazul în care oamenii trebuie sa lucreze cu utilaje grele, materiale si spațiu de lucru limitat. Prin urmare, sunt utilizate o gama larga de instalatii de ridicat, pentru a asigura eficienta si siguranta, la constructia sau repararea cladirilor, podurilor și tunelurilor.

DELTA ofera o gama larga de dispozitive de ridicare cu lanț manual de pana la 50 tone. Ele sunt usor de utilizat si usor de intretinut. Palanele manual cu lant DELTA sunt testate in conformitate cu EN-818-7. Inaltimea standard de ridicare este 3, 6 sau 10 metri. Troliile DELTA sunt potrivite pentru orice tip de ridicare si nu trebuie sa lipsească in niciun santier. Greutatea redusa a acestora le face unice, convenabile pentru transportul de la un santier la altul