TOPLIFT - Sisteme de ridicat profesionale (toplift.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


Suntem bucuroși să iți putem oferi multiple metode de plată, în funcție de posibilitățile tale.

Modalitățile de plată pentru finalizarea unei comenzi online sunt:


- Numerar la livrare;                                                                                                                      
- Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).;
- Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

- Ordin de plată;

În cazul în care optați pentru plata "Numerar la livrare", suma de bani plătită va fi achitată la curier sau în magazin, în funcție de metoda de livrare optată.

În cazul opțiunii de plată "Online prin card bancarveți fi redirecționat către pagina securizată a procesatorului de plăți unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.  

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure"  dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.  

- "3-D Secureasigură în primul rând  nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocatăla nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.  

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!


În cazul comenzii finalizate cu modalitate de plată "ordin de plată", vă informăm că vom confirma comanda după confirmarea plății în conturile bancare, iar livrarea produselor se va efectua în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data intrării, dar nu mai tărziu de 15 zile.

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.


  • Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT) 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 2, 3, 4, 5 sau 6 RATE fara dobanda.

 starcard.png 

Sunt incluse in programul STAR Card, cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

0lasuta.pngRate fara dobanda  ceas.pngperioada de gratie de pana la 56 de zile

 mana_cu_card.pngcomision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.


- 0800 80 2273(CARD) - Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila;
- *8028                          - Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila;
- 0264.594.337             - Apelabil din orice retea, inclusiv international;

 

  • Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

-        alegi produsele dorite

-        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta : 

a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.

b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

brdf225x140.jpg

Prin intermediul cardului de credit BRD Finance poti sa platesti in 1, 4, 5 sau 6 RATE fara dobanda

 

  • Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

·         Confortabil - Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;

Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;

·         Flexibil - Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;

·         Accesibil - Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;

·         Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

 banner_text_apb.png

 Prin intermediul cardului de credit Alpha Bank poti sa platesti in 2, 3, 4, 5 sau 6 RATE fara dobanda

 

  • Prin card de credit emis de First Bank

 

banner_text_2_firstbank.pngbanner_text_1_firstbank.png

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website redtools.ro si poti beneficia de 2, 3, 4, 5 sau 6 RATE fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

·         Visa Franklin

·         Visa Exclusive Gold

·         Visa Business Standard

·         Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

  • Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
  • Introduci datele cardului
  • Specifici numarul de rate dorit.

EuPlatesc

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!